۲۲۰ برنامه در هفته بسیج ورزنه برگزار می‌شود 

فرمانده سپاه ورزنه از اجرای بیش از ۲۲۰ برنامه در این شهرستان خبر داد و گفت: با افتتاح چهار پایگاه جدید، برگزاری رزمایش رزمی، رویدادهای معنوی و طرح‌های اجتماعی از جمله تهیه ۴۰ سری جهیزیه، خدمات بسیج امسال گسترده‌تر از سال‌های گذشته خواهد بود.
کد خبر: ۷۹۳۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷ - 17November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، سرهنگ «مجتبی باقری» فرمانده سپاه ناحیه ورزنه با اشاره به آغاز هفته بسیج گفت: در هفته بسیج امسال، ۴۲ پایگاه بسیج شهرستان بیش از ۲۲۰ برنامه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، جهادی، علمی و ورزشی اجرا خواهند کرد.

 ۲۲۰ برنامه در هفته بسیج ورزنه برگزار می‌شود 

وی افزود: عطر‌افشانی قبور شهدا، برگزاری نماز استسقا و نماز طلب باران، استقبال از کاروان اهالی بهشت و برپایی یادواره‌های شهدا از شاخص‌ترین برنامه‌های معنوی این هفته است.

باقری از افتتاح چهار پایگاه جدید بسیج در روستاهای کفران، کفرود و شهر ورزنه خبر داد و گفت: ساختمان چند پایگاه روستایی نیز آماده بهره‌برداری است.

وی با اشاره به برنامه‌های علمی بسیج گفت:جشنواره جهادگران علم و پژوهش با فعال شدن دبیرخانه و اعلام فراخوان مقالات در محورهای پژوهشی، علمی، ابتکاری و اختراعات برگزار خواهد شد.

سرهنگ باقری گفت:مسابقات ورزشی با همکاری اداره ورزش و جوانان برگزار می‌شود و رزمایش گروه‌های رزمی پایگاه‌های مقاومت در تاریخ پنج آذرماه انجام خواهد شد.

وی افزود: برنامه شکوه اقتدار بسیج و حضور منسجم گردان‌های عملیاتی در نماز جمعه نیز از برنامه‌های مهم این هفته است.

فرمانده سپاه ورزنه با بیان اجرای پویش همدلی اعلام کرد: آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد و تهیه ۴۰ سری جهیزیه در رزمایش همدلی در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین از برگزاری رزمایش رزمی پنج آذر، مسابقات ورزشی و نمایشگاه دستاوردهای پایگاه‌های اسوه خبر داد و افزود: ثبت‌نام در کتابخانه‌های عمومی این هفته رایگان است و اماکن ورزشی با بیش از ۶۰ درصد تخفیف در اختیار بسیجیان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اصفهان
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار